Boendeinfo


FÖRRÅD


Till varje lägenhet hör ett förråd. Har du parkeringsplats i carport har du ditt förråd i anslutning till parkeringsplatsen, annars har du förråd i ett av gårdshusen.


Om du tilldelas en parkeringsplats i carport måste du alltså byta förråd från gårdshuset till förrådet vid din parkering.PARKERING


På området har föreningen 7 vanliga parkeringar,  20 parkeringsplatser med

tillgång till el för motorvärmare, samt 21 carport-platser för uthyrning med

tillgång till el för motorvärmare


I dagsläget är alla platser upptagna men du kan ställa dig i kö genom att maila brfviggenriksten@gmail.com. Observera att det endast finns en kö för samtliga platser. Är du först och erbjuds en carport men tackar nej behåller du din plats i kön.


Parkeringsplats kostar 200 kr per månad, parkering med

tillgång till el för motorvärmare kostar 300 kronor per månad och carport kostar 600 kronor per månad. Avgiften för parkeringsplatsen och elen läggs på samma faktura som din bostadsrättsavgift.


Om du erbjuds parkeringsplats i carport behöver du även byta från ditt förråd i gårdsbyggnaden till förrådet vid din carportplats. Detta gäller oavsett om du har haft en vanlig parkeringsplats eller inte sedan tidigare och beror på att det endast finns lika många förråd som lägenheter.SOPHANTERING


Soprummet är enbart till för hushållssopor.


Grovsopor, glas, metall, plast, wellpapp, etc. släng vid SRV-stationen längst med friluftsvägen eller SRV Skyttbrink. Passerkort till SRV Skyttbrink kan beställas kostnadsfritt på srv.seGRILLA


Det är tillåtet att grilla på balkongen med el- alternativt gasolgrill.

Kolgrill får användas på gården med lämpligt avstånd till husfasaden.ORDNING OCH TRIVSEL


Boendemiljön blir bättre och trivsammare både för Dig och dina grannar om vi tillsammans hjälps åt. Nedskräpning hör inte hemma här, varken i de gemensamma ytorna inomhus eller utomhus. 


Tänk på att köra försiktigt i och omkring området, många barn vistas här!


Tänk också på att inte störa din grannar efter 22 på kvällen. Prata gärna med dina grannar och informera om du exempelvis tänker ha fest hemma.
© Copyright Bostadsrättsförening Viggen i Riksten. Alla rättigheter reserverade.


BRF Viggen i Riksten

Org. nummer 769627-7370


Eklundshovsvägen 29 B

Föreningens brevlåda

146 37 Tullinge